Contact: info [kukac] vitorlazas-balaton [pont] hu  
Vitorlázás Balaton - Vitorlásoktatás szervezése
Vitorlázás, Vitorlásoktatás, Vitorlásbérlés, Vitorlás oktatás, Balaton, Tanácsok, Tudnivalók
Vitorlásbérlés Tanácsok | Vitorlásiskola Infók | Vitorlásoktatás - Tudnivalók | Vitorlázás a Balatonon | Balaton? |      Vitorlásbérlés - 2011 | Hajóbérlés a Balatonon | Vitorláshajó bérlés - Családdal | Balatoni vitorláshajó tippek
  VITORLÁZÁS MENÜ
  Vitorlás bérlés a gyakorlatban
  Vitorlás bérlés: báziskikötők
  Vitorlás bérlés 2011 kihívások
  Vitorlásbérlés - a piac
  Online hajóbérlés a Balatonon
  Balatoni hajóbérlés - időjárás
  Vitorlásbérlés - Tanácsok
  Vitorláskölcsönzés - Tudnivalók
  Vitorlásiskola : Hogy válasszunk
  Vitorlásoktatás : Mire figyeljünk
  Vitorláshajó bérlés - Családdal
  Vitorlásbérlés - Feketén
  Balatoni vitorláshajó tippek
  Összefoglaló táblázat
  Vitorlázás Balaton kezdőoldal

Vitorlásoktatás a BalatononA vitorlásoktatás szervezése

A másik gyakori hiba, hogy a vitorlástanfolyamot nem a gyakorlati oktatással szoros kapcsolatban tartják (pl. az elmélet Budapesten a gyakorlat a Balatonnál - nem röhögni!). Ez akár "praktikusan" is hangozhat, de valójában többet árt, mint használ. Ezekben az esetekben a tanulás menete sokkal nehézkesebb, hiszen nem tudják a tanulók az elméletet azonnal a gyakorlatba átültetni - szerintem ez az oktatóknak sajnos nem is célja -, úgy kényszerülnek tanulni, hogy csak a puszta memóriájukra hagyatkozhatnak, nem párosul gyakorlati cselekvés az elmélet mellé. Ez nem hallgató barát és főleg nem praktikus megoldás.

Gondoljanak bele, több könyvnyi anyagra kellene emlékezni, amikor eljön a gyakorlat ideje, persze ez senkinek sem megy, így még egyszer át kell venni szinte minden elméletet. Ennek azok még örülnek is, akik egyébként sem tanultak semmit, de ha jobban belegondolnak, akkor rájönnek, hogy a gyakorlat alatt ismét elméletet tanulnak - még egyszer fizetnek ugyanazért a szolgáltatásért, ráadásul kevesebb idejük marad a valódi gyakorlásra.

Válasszanak inkább olyan vitorlás-tanfolyamokat, ahol az elmélet és a gyakorlat oktatása ugyanott, párhuzamosan történik, mert így valóban olyan tudással rendelkeznek majd, hogy családjukat is biztonságosan el merik vinni egy hosszabb túrára, bátran bérelnek vitorlást. Egy ilyen oktatás általában egy hét, vagy két hosszú hétvége. A hallgatók érdekeit szem előtt tartó szakértők azt mondják, hogy az egy hetes kurzus előnyösebb, mert ebben az esetben még az a pár nap sem zökkenti ki a kadétot, ami két hétvége között eltelik. Ennyit mindenki, aki szeretne valóban jól vitorlázni és szeretné élvezni a vitorlázást, rá tud szánni a tanfolyamra.

Szerintem érdemes az alábbi Google keresések eredményeit átböngészni és a fentiek alapján választani vitorlástanfolyamot, vitorlásiskolát: GOOGLE eredménylista

Következő oldal >> Vitorlás hajóbérlés családdal
vitorlásoktatás balaton vitorlásoktatás balaton vitorlásoktatás balaton
© 2020 - vitorlazas - balaton pont hu  
Design downloaded from Free Templates - hétvégi vitorlázás web templates
Webradio, radio consultants, CD rendelés, DH frame, Lezeres szemmutet Media consultant,
Tengeri kommunikáció | Tengeri rádiózás | Standard Marine Communication Phrases
| Angol-magyar-angol vitorlás szakszótár | Hajóbérlők angol-magyar-angol vitorásszótára